Te Koop

Villa Sabadeco Crown Terrace 116, onze standaard voor kwaliteit

Te koop!

Deze villa is momenteel te koop. De vraagprijs is $890,000.

Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u contact opnemen met cees@vandesandeprojects.com.

Deze villa heeft een ruim uitzicht op zee en Klein Bonaire en is voorzien van 3 luxe slaapkamers met 3 badkamers en een apart gastentoilet, een ruim zwembad en een op comfort en gebruiksgemak gerichte indeling en afwerking. Er is een uitbreiding voorzien met een appartement met veel privacy, dat gemakkelijk te realiseren is als daar behoefte aan ontstaat. Tevens is voorzien in een grote cisterne (65 m3) voor opvang van regenwater en een extra bergruimte van ruim 4 x 4 meter. Het regenwater wordt gebruikt voor het bijvullen van het zwembad en om de planten water te geven, maar kan ook gebruikt worden voor het spoelen van de toiletten en de wasmachine. De beplanting is geselecteerd op een lage waterbehoefte zodat zo weinig mogelijk extra bevloeiing nodig is. 

Het zwembad is voorzien van het geavanceerde Magnapool zuiveringssysteem, geleverd en geïnstalleerd door BSC te Bonaire. Dit betekent fijner en schoner water en minder onderhoud wat een directe besparing oplevert voor de onderhoudskosten.

Het dak is zeer goed geïsoleerd en voorzien van een dakbedekking van TPO (ARG Groep Curacao). TPO heeft een lange levensduur en is onderhoudsarm. De woning is mede door de dakisolatie heerlijk koel en de toetreding van de wind is heel goed regelbaar door de shutterramen en schuifdeuren. Alle ramen en deuren zijn geleverd door Vermaas uit Curacao, wat garant staat voor de kwaliteit. De slaapkamers zijn voorzien van airco met inverters. Dit staat garant voor een zo laag mogelijk stroomverbruik en het goed geïsoleerde dak zorgt ervoor dat de warmte niet binnenkomt.

Hierbij een impressie van dit bijzondere bouwplan, ontworpen door het bekende architectenbureau Lyongo Architecture (Curacao). Meer foto's vindt u op zijn website, www.lyongo.net

                                         Afbeelding invoegen

Op Bonaire hadden wij 2 kavels beschikbaar in dit luxueuze verkavelingsplan Sabadeco Terrace. Indien u alsnog belangstelling heeft voor een kavel daar, al of niet met bouwplan, neem gerust vrijblijvend contact op met ons. Wij hebben goede contacten en kunnen u professioneel van dienst zijn bij het maken van uw keuze. 

Wij zullen u van dienst zijn met een deskundig advies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.  Uw droomhuis wordt pas echt uw droom als het gerealiseerd wordt op de juiste kavel en de kwaliteit heeft die u wenst.

VandeSandeProjects kan u deskundig adviseren over mogelijkheden voor nieuwbouw of verbouw, de aanpak ervan en/of de volledige bouw van uw droomhuis regelen. De standaard die wij hanteren voor de kwaliteit van ontwerp, technische uitwerking en realisatie is zichtbaar in deze woning.

U kunt ons geheel vrijblijvend benaderen voor een kennismaking en advies.