Girouette (Curacao)

 
In villapark Girouette, gelegen aan de Lyraweg, achter Banco di Caribe tussen de Perseusweg en SeruLoraweg, zijn er geen kavels meer te koop via de gebruikelijke media. We hebben goede contacten in deze wijk en horen het zodra er eventueel een kavel in de stille verkoop gaat komen. Dus neem gerust contact op met ons indien u belangstelling daarvoor heeft. Girouette is een zeer gewilde, beveiligde woonwijk die zeer gunstig gelegen is t.o.v. de ringweg en toch heel rustig is.

Er zijn ook af ten toe mooie panden in de stille verkoop waarvoor wij kunnen bemiddelen. Wij zijn u graag van dienst bij het vinden van een voor u passende woning. Wij zijn geen makelaar maar we zullen u deskundig advies geven over de beschikbare panden zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Neem vrijblijvend contact op met cees@vandesandeprojects.com voor meer informatie. 

Uiteraard kan VandeSandeProjects u ook adviseren over bouwmogelijkheden, de aanpak ervan en zelfs de volledige bouw van uw droomhuis regelen op Curacao, Bonaire of Aruba.