Kavel Bonaire

Foto rechts en tekst links.

In 2012 komt er een nieuwbouwwoning in het prachtige Sabadeco Terrace te koop. De architectuur is van het bekende bureau Lyongo/Architecture (Curacao). 

Als u hierin geïnteresseerd bent en voor-informatie wilt hebben, stuurt u dan een mail aan cees@vandesandeprojects.com. U kunt dan nog invloed hebben op dit bijzondere bouwplan zodat het nog perfecter zal passen bij uw wensen. 

Hierbij alvast een impressie van dit bouwplan:


Dit plan is ontwikkeld met als uitgangspunten comfort, ruimte (3 slaapkamers, 3 badkamers), tropische sfeer en milieuvriendelijk. Tevens is er een extra en ruim appartement. Er is een grote cisterne voor opvang van regenwater dat gebruikt wordt voor toiletspoeling, wasmachine en tuin. Er kunnen zonnecellen en een zonneboiler geplaatst worden. Uiteraard zal alle verlichting uit LED verlichting bestaan en is het pand voorzien van een moderne en gebruiksvriendelijke beveiligingsinstallatie. Het dak is zeer goed geïsoleerd. Alleen de beste bouwmaterialen worden gebruikt.

Uiteraard kan VandeSandeProjects u adviseren over andere bouwmogelijkheden en de volledige ontwikkeling en bouw van uw droomhuis realiseren. Wij kunnen ook onderdelen van de planontwikkeling voor u verzorgen.